QUIN  MES  DE FEBRER!  UFFF

 

 

El mes de Febrer no ha pogut donar més de sí. El mes més curt de l´any ha segut d´allò més intents, festerament parlant. Les agendes treien fum, de la quantitat d´actes programats, com a prolegònem a les Festes, que ja estan ahí.

 

El primer divendres del mes es vam reunir, en “La Gruta del Círculo Industrial”, tots els esquadreros de les Escuadres Especials de les Festes 2008 per a disfrutar de l´”Ensaio” conjunt que sol fer-se per aquestes dates. Es respirava Festa per tots els costats, i hi havia temps per a formar i per demostrar el que és capaç de fer algú amb la porra. Fixeu-se en Gustavo.

 

 

I també hi va haver temps per a l´aperitiu i per a una bona xerradeta. Podem veure al nostre Primer Trò, Mata, departint amb un dels esquadreros més veterans, els avatars de les Festes, cada vegada més properes.

 

 

El dissabte, 9 de Febrer, altre “Ensaio”, però aquesta vegada en el local de la Filà Vascos. Els assistents, els components de l´Esquadra i els seus familiars i amics més entranyables. “Ensaio” dels que marquen època, I que serà un dels actes que més recordarem, quan haga pasta tot. I si no, mireu les cares de felicitat de Xarli i els seus amics.

 

 

“Ensaio” apoteòsic, i en el que s´ho vam passar com els indis. Es nota, ¿no?

 

 

Per cert, Jordi, el xicot d´ulleres de darrere de l´esquadra, es casa el dia que nosaltres tenim “Entraeta”. Gustavo no podrà anar a la boda, ¡quina llàstima! De totes maneres, felicitacions per a Jordi i Maria José.

 

El següent dissabte, 16 de Febrer, sopar en el “Juliet”. Sopar tranquilet i a gaudir, juntament amb les nostres dones, de les excel·lencies culinàries d´aquest prestigiós Restaurant alcoià.

 

 

I per a comerçar “a lo grande” el mes de Marc, gran Gaspatxada en la caseta de Paquito. Dia vencer, d´onze a onze, i en el que va haver temps de tot. Parlar, menjar, beure, montar a cavall, ensaiar la marxa, jugar a futbol (Diego i Bot, quins cracks, sense oblidar-se de Carla, Maria, Diego junior, etc, que van jugar “de cine”). I també, com no de felicitar doblement a Rafel Aura, pel seu natalici i pel seu nou estat laboral. Enhorabona, Rafel.

 

Paquito Ribera i Carmina, com sempre, van ser uns magnífics anfitrions. Moltes gràcies per tot de part de tota l´Esquadra. Com també moltes gràcies a l´extraordinari equip de cuineres Sari i Conchi que ens van fer un Gaspatxo per a xuplar-se els dits. Què bó que estava! La majoria vam repetir. Moltíssimes gràcies.

 

Com va ser un dia tan complet, em resulta difícil triar alguna foto. Per això vos recomane que les visualitzeu en l´apartat corresponent, doncs n´hi han moltes dignes de ser seleccionades per a aquesta crònica; però, per posar-ne alguna, ahí va de l´assaig, amb Kakana de director d´orquestra, del grup de “maderetes” que ens acompanyarà el 22 d´abril per tot el recorregut de l´Entrà.