PRESENTACIÓ DEL TRAJE

 

Un dels actes més esperats per tots els membres de l´Esquadra d´en Mig és, sense cap mena de dubte, la presentació oficial dels trages (el nostre i el de l´acompanyament femení) que lluirem el proper 22 d´abril. Els components de l´esquadra ja havíem vist el nostre en una de les vegades que vam anar al “Molinar”, taller on ens el confeccionen, per a concretar alguns detalls; pero ens interssava, i molt, veure la reacció de les nostres dones i nóvies, i també d´aquelles persones presents a l´acte de presentació i que no l´havien vist. Perquè l´impacte que els causaria podria ser un avançament de la reacció del públic el Dia de l´Entrà.

Preparats com es mereix l´esdeveniment, van quedar a calfar motors en un Pub del Parterre, on ja es respirava l´expectació que ens invadia.

 

 

Per allò de “si bebes, no conduscas”, havíem llogat un autobús per a que ens portara i ens tornara sense tindre que preocupar-se del cotxe. L´ambient ja el podeu veure, amb l´afectuosa salutació de Gustavo.

 

 

Arribada al Restaurant, l´alegria (i la nerviositat) anaven en augment. Però per això es vam disposar a gaudir d´un magnífic soparot, a l´espera del moment màgic en el que Diego i Macu farien de models davant de tota la concurrencia.

 

 

I eixe moment va arribar. I va ser inolvidable. Tothom es va quedar bocabadat davant la majestuositat dels trages. Diego i Macu, a males penes podien contenir les llàgrimes, tanta era l´emoció. Veure les cares de més d´un i d´una, no tenia preu.

Tots els presents ens van felicitar, a nosaltres i a David Blasco, com a pare de la criatura. El nostre Primer Trò, “Mata”, que ja sabem tots el molt que entén de festa, ens van augurar un gran èxit quan baixem pel carrer Sant Nicolau i es mostrava molt satisfet, doncs havia comprovat que la Filà Vascos quedaria a gran altura en quant a l´espectacularitat de l´Esquadra.

I después, a esclatar la satisfacció. Com no podia ser menys, a formar.

 

 

Finalment, l´autobús ens va tornar al lloc d´on ens havia arreplegat, per a continuar la festa. Per cert, a veure si Valeriano té un detall i aquestes festes ens paga alguna botelleta, perquè d´allí no eixim.