ESQUADRA  D’EN  MIG  2008

 

 

Una volta acabades les festes del 2007, ja podem dir que som la propera Esquadra d’en Mig dels Cristians. El somni de tots nosaltres, que va comerçar allà pel 2002 (els Vascos acabaven de tindre el Capità), ja está a punt de convertir-se en realitat.

 

En aquelles dates, uns quants amics ja ho teniem en el cap i van començar a fer el Montepío corresponent i, evidentment, els sopars i les reunions que pertocaven. Des d´aleshores, molts han segut els amics que tenien i tenen la mateixa il·lusió que nosaltres, però que per circunstancies personals, no han pogut continuar en aquesta meravellosa aventura. No obstant això, sabem que viuen i viuran l´Esquadra com si estagueren en ella.

 

Un record emocionat per a José Miguel Blasco, que ens va deixar fa sis mesos i que, de ben segur, ens aplaudirà des del cel quan baixem el proper mes d´abril pel carrer Sant Nicolau.

 

 

Però, per a que arribe aquest moment, encara hi ha que treballar dur i estar pendent de tots els detalls, sense deixar res a la improvisació. Evidentment, la primera tasca és fer el pressupost, que amb l´ajut i aprovació de tots va fer Gilberto, un pressupost molt complet i que demostrava el que sap de festa aquest amic.

 

BANDA DE MÚSICA

 

Hi ha que contractar la banda de música. S´hem posat en contacte amb La Unión Musical Albaidense “L´Aranya”, i ràpidament hem arribata un acord per a que siga la Banda que ens faça disfrutar les entradetes i l´Entrà.

 

Per cert, encara no hem presentat als esquadreros. Aprofitem el document gràfic amb motiu de la visita que vam fer a la seu de la Banda per asistir a un assaig, i en el que estem junt amb el compositor Sergi Querol i Tormo(en la fila de baix, a la dreta).

 

En la fila de dalt, i d´esquerra a dreta:

·     David Torregrosa.

·     Gustavo Aura.

·     Diego Rubio-Quintanilla.

·     Luis Miguel Laguna.

·     Joan Català.

·     Juan Rubio.

En la fila de baix, i d´esquerra a dreta:

·     Gilberto Bonhome.

·     Rafael Aura.

·     José Miguel Martínez.

·     Juan Carlos Martínez.

·     Carlos Abad.

 

 

Falta el component de l´Esquadra Carlos Vicedo, que no va poder asistir a l´acte per motius familiars.

 

 

 

 

CABO BATIDOR

 

El cabo batidor que arrencarà els aplaudiments del públic serà Juan Rubio. Després d´un bon esmorzarot, els components de l´Esquadra ja van tindre l´oportunitat de presenciar les habilitats eqüestres de Juanito, al qui podem veure en la foto sobre els lloms de “Luna”.

 

 

 

 

DISSENY DEL TRATGE

 

Un dels moments més important en tota Esquadra és l´elecció del Disseny. En l´Esquadra del Mig ja s´hem posat en contacte amb uns quants dissenyadors de prestigi reconegut; alguns ja ens han ensenyat els seus esbossos i alguns altres ens els ensenyaran en les properes dates.

 

Una volta vistos tots els esbossos, prendrem la decisió definitiva, sempre abans d´acabar aquest mes de maig.