DIADA CAMPERA

 

Ja s´ha acabat l´estiu. Comença la recta final fins al somni d´abril. L´Esquadra ja té els deures fets i sols falta que vaja passant el temps i que ens porte cap a la primavera alcoiana.

Mestrestant, els components de l´Esquadra no perdem passades i acceptant l´invitació del nostre amic Paco Ribera ens vam reunir, juntament amb el nostre entranyable ajudant Sori, en sa casa, envoltat d´un paratje muntanyenc i captivador.

L´excusa, enllestir els últims detalls i comprovar les evolucions de Juanito a lloms del cavall; el motiu, passar un magnífic dia al camp i gaudir d´un ambient fester i festiu tots junts. Fins Luismi estava, desplaçat des de Madrid, i que no volia perdre´s aquesta oportunitat. Ara bé, faltava David, per motius familiars. Li vam posar “falto”; una ens en deu.

 

 

El temps no ens va acompanyar, però no ens va importar. A més a més, si l´Esquadra tenia que banyar-se un dia, ja ho ha fet i, per tant, en abril, un sol que torrarà.

 

 

Un deu per a Paco, extraordinari anfitrió que ens va posar a disposició les instal·lacions de sa casa i ens va preparar un suculent esmorzar, ja que ens coneix i sap que patim de bona gana.

 

 

 

JUNTA DE MIG ANY

 

Un dels actes més esperats per tots els festers és la Junta de Mig Any, el primer després de l´estiu i avantsala de la celebració del Mig Any fester.

Un dia fester com aquest s´ha de viure com cal, els components de l´Esquadra d´en Mig vam tindre un dia molt complet. Pel matí, vam quedar amb el dissenyador del tratje, David Blasco, per a que ens posara al corrent i ens ensenyara alguns detalls de la confecció.

 

 

Després a dinar, una estoneta de xarrera i a la filà puntuals, que comença la Junta. Aquest any especial, l´Esquadra d´en Mig col·laborava amb els trofeus del tradicional Campionat intern de cotos de la filà. Trofeus que es van emportar Kakana i Gus com a subcampions i Xapa i Bot com a invencibles campions. Quatre components de l´Esquadra d´en Mig, casualitats de la vida. Les cartes són així.

 

 

També, en el transcurs de la Junta, Gilberto va comunicar a tots els presents que l´Esquadra d´en Mig havía adquirit el número 22408 per al sorteig de Nadal i feia entrega d´uns dècims d´eixe número per a la filà i els seus components. I com estem segurs que serà el número que eixirà, el 22 de desembre, tots a celebrar-ho.