Actuacions

 

     Fora de la nostra província, a nivell nacional, el grup ha actuat a: Les Palmes (1994, Illes Canàries), Sestao (Bilbao), Navalmoral de la Mata (1993, Càceres), Torre-pacheco (1992, Múrcia), Aljucer (Múrcia), Zeneta, Puertolumbreras, Beniel (Múrcia), Jumilla (1991, Múrcia), Las Torres de Cotillas, Saragossa, Manzanares (1995, C. Real), Mula (1995, Múrcia) i Granada.
.
Jumilla.jpg (43838 bytes)
Actuació a Jumilla, 1991
.
     En  setembre de 1984, el grup va debutar a l'estranger, participant en el festival mundial d'Angers a França, començant així les actuacions internacionals. El grup va eixir en reportatges de la premsa francesa per la bellesa de les seues dones i el colorit dels seus vestits, que afegit als seus alegres balls i danses, foren molt aplaudits pel públic francés.
     En maig de 1985, el grup va asistir a la fira de Nimes i en agost va fer una gira per França, actuant a: Besançon, Savigny, Corravillers, Poligny i Gueugnon.
     Durant l'any 1986, en la seua quarta eixida a l'estranger, el grup es va desplaçar a la fira de Dax (França). El grup va lluir el traje religiós en una desfilada folklòrica, que va ser admirat per les seues bellísimes mantellines.
.
Dax.jpg (62233 bytes)
Dax (França), 1993
.
     En agost de 1987, el grup viatja a Itàlia i participa durant vuit dies, en el festival internacional del vall d'Aosta (Itàlia).
     Després de quatre anys sense eixir d'Espanya per causes econòmiques, en 1991 el grup va participar en el festival internacional de Lefkada (Grècia) com a representant d'Espanya.
     En maig de 1993, el grup es va desplaçar fins a Noruega per a participar en l'inter-festival '93 de Grimstad, com a convidat de la associació ADAMIS, que s'encarrega de la integració dels disminuits psíquics en la societat espanyola, junt a DISSIMILIS, la corresponent en Noruega. Aquest va ser un dels viatjes més emotius que ha realitzat el grup, i un dels més nombrosos, ja que participaren molts grups tant de música, com de teatre.
En agost del mateix any, el grup va participar en la fira de Dax (França), amb una actuació en la plaça de bous com acte de clausura de la fira, que va deixar un bon sabor de boca als allí asistents, ja que va ser una de les seues millors actuacions.
     L'última actuació internacional, de moment, va ser en 1994, en el festival internacional de Eisteddfood (Anglaterra).
.
Noruega.jpg (66149 bytes)
Noruega, 1993
.
-fleizq1.gif (2194 bytes) Pàgina anterior